Привласнив майже 25 млн грн, виділених на будівництво Палацу спорту у Тернополі – підозрюють ексдиректора товариства

Поділитися

За процесуального керівництва прокурорів Тернопільської обласної прокуратури колишньому директору товариства-підрядника повідомлено про підозру у привласненні чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документа (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
За даними слідства, під час виконання робіт щодо будівництва Палацу спорту по проспекту Злуки в м. Тернополі відповідно до договору між одним з тернопільських комунальних підприємств та київським товариством, його директор заволодів бюджетними коштами, внісши неправдиві відомості у документи. Посадовець підписав акти виконаних робіт за грудень 2021 року, вказавши у них роботи та придбання матеріалів, які не передбачені проєктною документацією й привласнив аванс для виконання робіт на об’єкті на суму майже 25 млн грн.
До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі СУ ГУНП в області, за оперативного супроводу УСР в Тернопільській області ДСР НП України, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Яке завдання стоїть перед українським бізнесом у питанні працевлаштування ветеранів війни з інвалідністю?

Організатор замаху на відомого львівського “авторитета” Богдана Копитка отримав довічне