Український дует Bloom Twins презентує ремікс на трек Drunk & Loud, який присвячений війні в Україні

Поділитися


Український дует Bloom Twins, що наразі працює в Лондоні, презентує колаборацію з ді-джеєм Dante Rose на свій трек Drunk & Loud, який встиг підкорити слухачів по всьому світу.

Трек Drunk & Loud є гімном для тих, хто готовий протистояти та боротися, показуючи силу, стійкість та відвагу тих, хто приймає бій зі злом, відстоюючи свою свободу. Та, разом з треком Beats Not Bombs, нагадування слухачам з інших країн цивілізованого світу про війну в Україні, яку розв’язала «країна» з нецивілізованого місця на землі.

«Ремікс на Drunk & Loud — це вже наша друга колаборація з Dante Rose. Вперше ми співпрацювали разом під час створення реміксу на наш з Benny Benassi спільний трек DayDream, і вже зараз презентуємо нову колаборацію на важливий для нас трек Drunk & Loud. Впевненні, що нова версія цього треку, отримає не менше схвальних відгуків за оригінал. Кожен зможе знайти тут щось своє, але сенси, які закладені нами можна зрозуміти без зайвих слів», — розповідають Bloom Twins.

Нагадаємо, що реліз оригінальної версії треку Drunk & Loud та кліпу до нього відбувся в середині серпня 2023 року. За сценарієм близнючки беруть на себе ролі двох безстрашних українських дівчат, які протистоять банді російських бандитів у культовому лондонському боксерському залі Rapton та наприкінці демонструють повішання головного злочинця та любителя бойових мистецтв — не містера «пу»…

Співачка KAROOKA презентує сингл “ЛАК”, присвячений “маминим синочкам”

Юлія ТИМОШЕНКО: «Батьківщина» вимагає зупинити масштабний розпродаж сільськогосподарської землі»