Співачка KAROOKA презентує сингл “ЛАК”, присвячений “маминим синочкам”

Поділитися

Співачка KAROOKA презентує весняний сингл «ЛАК», закликаючи жінок перестати чіплятись за минуле та дорослих чоловіків, які на справді «мамині синочки».

Сингл «ЛАК» — черговий меседж, про важливість самоповаги, відстоювання своїх кордонів та необхідність рухатись вперед, залишаючи за спиною токсичні стосунки та переживання.

Традиційно весна вважається часом розквіту та оновлення на всіх рівнях та у всіх проявах. Теплішає, і вже можна зняти зимовий одяг, який обтяжує, додати легкості, зробити нову зачіску та яскравий манікюр. А найголовніше – прийшов час нарешті сказати «па-па» набридливому кавалеру, вдихнути теплого весняного повітря та почати робити цей світ кращим та цікавішим!

«Моя нова пісня «ЛАК» — це гімн дівчат, котрі знають собі ціну. Драйвова весняна пісня, яка спонукає до змін! Саме зараз – найкращий час, щоб позбутися різного мотлоху у своєму житті!», — коментує KAROOKA.

Разом з релізом синглу «ЛАК» співачка презентує однойменну відеороботу, режисеркою якої стала Марина Mango, а головними героями кліпу телеведучий В’ячеслав Соломка, королева українського епатажу — Хапуга Лариса Сергіївна та музиканти KAROOKA.

«Вперше я сміливо, публічно і чесно розповідаю про набутий досвід, не боячись, що пісню почують ті, кому вона присвячена. Також, я вперше залучаю до промоції своєї творчості медійних людей. Режисеркою кліпу стала моя подруга Марина Mango — це перший її досвід в ролі режисера кліпу. Марина має величезний досвід з графічного дизайну, оформлює наймасштабніші у країні концерти, також вона робить обкладинки до всіх моїх релізів. Тому дякую кожному й кожній, хто підтримує мене та мою творчість», — розповідає KAROOKA.

Зі слів співачки, не потрібно дозволяти собі бути другорядним гравцем на чоловічому полі, навіть якщо головна конкурентка його Мамця. Життя можна змінити у будь-який момент, не потрібно боятися змін, починати ніколи не пізно. Потрібно лише знайди себе, бути самим собою — життя в кожного одне.

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Український дует Bloom Twins презентує ремікс на трек Drunk & Loud, який присвячений війні в Україні