Співачка MANOLINA запрем’єрила свою нову пісню “Sumno”

Поділитися


MANOLINA презентувала нову меланхолійну та глибоку пісню “Sumno” разом зі своїм земляком з Чернігова, музикантом та співаком Romario Punch!

Попри те, що Аліна та Роман народилися в Чернігові, їх долі переплелися у Варшаві, де вони зустрілися на зйомках проєкту “Голос Країни”.

Їх колективна пісня “Sumno” розповідає про внутрішній світ переживань, який ховається глибоко в душі кожної людини, далеко від сторонніх очей.

Артистка MANOLINA щиро ділиться своїми відчуттями щодо нової пісні “Sumno”:

“Ми цією роботою хочемо донести, що потрібно цінувати кожен момент в житті, тому що ніколи не знаєш, що може статися через секунду. В кліпі ми транслюємо актуальні на цей час ситуації та переживання людей, через складну військову ситуацію в країні, відстань у стосунках, та хворобу близької людини”.

Кліп до треку “Sumno” є відображенням життєвих історій, які захоплюють подих!

Співачка MANOLINA та музикант Romario Punch зачіпають важливі проблеми, які точно привернуть вашу увагу! Відеоробота є закликом до глядачів продовжувати вірити в себе, та не втрачати надію на краще!

“Я впевнена, що при прослуховуванні цього треку, кожен знайде свою історію! Ми з Романом віримо, що ця робота стане другим подихом, стимулом продовжувати життя, вірити в себе та свої мрії!”- співачка відверто ділиться з нами своїми думками!

MANOLINA – нове ім’я в сучасній українській музиці. Стильна та впевнена, емоційна та відверта. “Sumno” це третя пісня від співачки MANOLINA! Її попередні хіти “Black Barbie” та “I Wanna Dance” здобули широку популярність серед аудиторії!

Як ігри посилюють розвиток: 10 фактів

Цікавлять професії медицини?