В Україні дожилися до того часу, коли один солдат за місяць на передку заробляє більше, ніж може скинутися тусовка 150 бізнесменів, блогерів та свійських левиць

Поділитися
Нарешті, ми дожили до того моменту, коли один солдат за місяць на передку заробляє більше, ніж може скинутися туса на 150 бізнесменів, блогерів та свійських левиць!
(сарказм)
Під виглядом благодійного заходу влаштували вечірку: у Львові журнал “Пʼємонт” провів благодійний вечір “Нескорені”, на якій зібрали лише 115 тис. грн. на 7 FPV дронів. Учасниками були близько 150 бізнесменів та блогерів. Розважали їх Андрій Кіше, Наталка Карпа та гурт “Рандеву”.
Одна з власниць журналу Марта Кавецька відмовилась назвати суму організації вечірки зазначивши, що “це комерційна таємниця”.
Пізніще зʼясувалось, що лише за оренду залу у закладі, де було проведено захід, треба заплатити $7 тис., але є знижка, якщо захід благодійний.
У Lviv.media підрахували, що в середньому кожен учасник вечірки задонатив близько 600 грн, але лише вартість оригіналів жіночих сумок, які можна було побачити на вечорі, — $1-5 тис.
“Результат благодійного заходу— на рівні шкільних ярмарків та сільських зборів”,– зазначили у Lviv.media.
Кавецька прокоментувала:
“Це виключно були донати гостей з їхніх можливостей. Ми робимо подію зі свого журналу, а додаємо до кожної якусь благодійну складову”.

Знищити заборонено зберегти Тернопільську обласну експериментальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Герети

Про щасливе життя