Співачка ULYA легалізувала злість в новому кліпі “Ламай, бий посуд”

Поділитися

Сьогодні Уля презентувала свою найпалкішу композицію «Ламай, бий посуд». Рік назад, цей день став символічним для неї. День розлуки з коханим хлопцем. День, який розділив її творчість та життя на «до і після».

«Ламай, бий посуд» – це коротке музичне кіно, де співачка згадує кризові фрагменти своїх відносин. Маленька сповідь про те, як мовчали, замість того, щоб говорити. Пісня розкриває проблему 90% розлучень. Не вміння вести діалог, призводить до того, що люди втрачають цей тісний зв’язок між собою.

«Можливо, якби ми поговорили тоді, коли образа тільки зароджувалась, не сталось би такого вибуху емоцій, який можна почути в останньому приспіві» – коментує співачка.

Ця пісня, відкрила Улю з нового боку. По словах артистки, вона нарешті легалізувала для себе злість та дозволила собі бути різною.

«Придушені почуття, як бомба уповільненої дії. Не знаєш коли вибухне.» – щиро зізнається молода артистка.

В кліпі, який зрежисувала сама Уля, є заклики проявляти свої справжні емоції та почуття і бути щирими. Ніколи не терпіти аб’юз, говорити про те, що турбує і поважати себе виходячи з токсичних стосунків, де ви більше не здатні чути один одного.

Зйомку, монтаж, та корекцію кольору робив талановитий учасник відомого рок-гурту SilverTown – Олександр Селуянов.

Демо цієї пісні помітили музичні експерти з лейблу Енко і надали можливість співачці презентувати «Ламай, бий посуд» на Urban Music Conference, де ULYA заявила про себе перед топовими продюсерами, артистами та представниками медіа.

Ефективне лікування захворювань шкіри: сучасні підходи

Жіноча дружба існує!