У новому синглі Your Type близнючки Bloom Twins розповіли про свої невдалі стосунки

Поділитися

Дует українських близнючок Bloom Twins презентує свій новий рок-сингл Your Type, про свій особистий досвід розтавання з коханими людьми. Як і попередні релізи сестер, Your Type також увійде до майбутнього мініальбому від Bloom Twins.

Your Type — це емоційне та відверте відображення складних стосунків. Трек був написаний в один із дощових днів у Нью-Йорку, ставши результатом особистих переживань сестер-близнючок після серії невдалих стосунків, захоплюючи сувору та безкомпромісну реальність складнощів кохання.

«Цей трек про прийняття себе, навіть коли це означає, що ти не завжди герой у своїй власній історії. Це про подвійність — бути і коханцем, і тим, хто розбиває серце, емоційну подорож, яка з цим пов’язана», — коментують Bloom Twins.

Your Type заглиблюється у клопоти романтичних стосунків, де прийняття своєї справжньої сутності іноді означає бути в ролі негативного персонажа (bad guy). Завдяки гітарним рифам і потужному тексту, трек втілює гірко-солодкий танець кохання та жалю, який в поєднанні з душевним вокалом близнючок створює захопливий досвід прослуховування треку, резонуючи з кожним, хто зіштовхнувся з бурхливими водами кохання та самопізнання.

«Кожна наша пісня може відрізнятися своїм вайбом, але разом з тим бути схожою за сенсами. У своїх текстах ми завжди намагаємося висвітлювати соціальні проблеми та доносити й інші важливі думки до нашої аудиторії, яка активно зростає. В Your Type, як і у минулому релізі Petty, ми ділимось зі слухачем нашим особистим досвідом невдалих стосунків. У житті кожної людини є хоча б одна така історія, коли тобі доводиться йти геть, бувши закоханим і будувати нові щасливі стосунки. Усі ми заслуговуємо на щастя та справжнє кохання, але варто пам’ятати, що перш за все потрібно залишатися собою й не піддаватися на примхи інших», — розповідають Аня та Соня.

“Це не смішно, це армія”: презентували фільм про військовий гумор

5 неочевидних фактів до Всесвітнього дня міграції риб