У Тернополі із великим літнім концертом виступить YAKTAK

Поділитися

Його голос закохує з перших нот, а його пісні залишаються в серці вже після першого прослуховування. 07 червня у Тернополі в Concert Hall «Подоляни» із великим літнім концертом виступить талановий та харизматичний YAKTAK. Початок концерту о 19:00.
Подія відбудеться у рамках концертного туру містами України, повідомили організатори VINIL сoncert agency.

YAKTAK — це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті», «Уночі», «Нижча зростом» та багато інших з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію вона одягається у образ, який перегукується із піснею, із словами та музикою, що звучать. 

“Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного з нас! Адже він співає мовою душі, тож у нього є що Вам сказати. Чудовою нагодою стане великий літній концерт у Тернополі! На гостей вечора чекатимуть найпопулярніші пісні виконавця, нові премʼєри та сюрпризи!”, – запрошують на концерт організатори VINIL сoncert agency.

Квитки за посиланням:  

http://tickets.karabas.com/PublicApi/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=ESZeTowuBRYPPLFmBK8yrA&event=2334111915

Зазначимо, що частина коштів з концерту відправлять на ЗСУ, а також на концерті ініціюють збір на авто для сил спеціальних операцій.

Концерт відбудеться в межах концертного туру YAKTAK.

Подаємо графік найближчих міст:

29 травня – Могилів-Подільський

30 травня – Віньківці

31 травня – Деражня 

1 червня – Хмельницький

2 червня – Старокостянтинів

5 червня – Полонне

6 червня – Волочиськ

7 червня – Тернопіль

8 червня – Кам’янець-Подільський

9 червня – Чернівці

12 червня – Шепетівка

13 червня – Нетішин

15 червня – Київ

16 червня – Коростень

19 червня – Черняхів

20 червня – Коростишів

21 червня – Тростянець

22 червня – Ладижн

23 червня – Тульчин

7 липня – Львів

 

У понеділок, 26 травня, на корти Ролан Гаррос вийдуть одразу три представниці України: Еліна Світоліна, Ангеліна Калініна та Юлія Стародубцева

Посадовець одеського ТЦК втрутився в систему “Оберіг” і зробив “непридатними” 138 ухилянтів та заробив щонайменше мільйон доларів