Закохалась, він мій рай

Поділитися


Молода співачка Соня Ориняк презентує нову яскраву композицію “Приворожила”. Сповнена першими глибокими почуттями, танцювальна композиція з етномотивами наповнена присмаком перших почуттів, які переживала кожна людина та безпосередньо дівчина в юних роках.

“Приворожила” – дебютна авторська композиція співачки, створена продюсеркою Іриною Батюк, яка співпрацює з Сергієм Лазановським, бендом 7TEEN’S, Roma Tuz та іншими.

“Я доволі довго шукала пісню, з якої б хотіла розпочати свою музичну діяльність. Проте жодну композицію, яку надсилали для співпраці, я не відчувала “своєю”. Коли я вперше почула “Причарувала”, то відчула одразу – це моя пісня. Вона дуже танцювальна та дівчача в гарному сенсі. Пісня присвячена першим взаємним почуттям, коли ти з подружками чи мамою ділишся власними переживаннями. Кожна дівчина знає, про що трек “Приворожила”, – прокоментувала Соня Ориняк.

У відеороботі співачка постала перед глядачами у дуже романтичних образах. Акцентр був зроблений на червоному кольорі та трояндах, які називають квітами кохання. Однією з локацій став соляний кар’єр у Калуші. Завдяки зйомці здається, неначе троянди розквітли у сніжну зиму.

Знімання відбувалися ще на початку весни, тому перешкодою стала непостійна погода та сильний вітер. Проте це не завадило реалізації усіх поставлених задач.

Віктор Кирилов “Голі берези” – хіт, який розірвав ТікТок

Вкладає гроші в “крипту”? Будьте обачні