Які причини істерії прес-секретаря тернопільського нардепа Деревляного?

Поділитися

Чи варто реагувати на брехню? Хтось змовчить, бо для чого реагувати на вар’ятів? Хтось у запалі доведення своєї  правдивої позиції може дійти до маразму.   Борис Машлянка, редактор сайту “ПРО ВСЕ”, вирішив делікатно відповісти на публічний випад Олени Криницької у його сторону.

Вчора прес-секретар тернопільської обласної організації “Батьківщина” Олена Криницька намагалась масово поширила інформацію про редактора сайту “ПРО ВСЕ” Бориса Машлянку. Свої побрехеньки вона  вперто насаджувала в коментарях на сайті “ПРО ВСЕ” під різними фейковими псевдонімами. Коли їй це не вдалось, почала тероризувати особисту сторінку Бориса у Фейсбуці. Коли її маразматичні записи оперативно видалили, а обліковий запис у Фейсбуці заблокували, прес-секретар   почала створювати фейкові облікові записи і насаджувати свій коментар в ОСОБИСТОМУ профілі Бориса Машлянки. Врешті, і ці спроби виявились марними. Ну вважає вона щось…Так пиши собі, людино, у своєму профілі…

На думку редактора “ПРО ВСЕ”, Олена Криницька проявила свою професійну неспроможність, перейшла на якісь особистісні вигадки . Пані Олена заявила,  “скільки добра для тебе особисто зробив Деревляний”. Насправді, прес-служба партії “Батьківщина у перші роки була відокремленою структурою. До неї набирали людей не за партійним квитком, а з професійними навичками журналістів. Це дуже дратувало Василя Деревляного. Він двічі, перед  виборами на початку 2000-тисячних років, виступав проти призначення Бориса Машлянки прес-секретарем. Проте, думку Деревляного було проігноровано.

Робити партійну газету “Наша Батьківщина”  журналіста Машлянку запросили через те, що родичка керівника Зборівської районної організації “Батьківщина” О. Криницька робила її дуже неграмотно. Чого лишень вартий її заголовок “Степан Бандера та Роман Шухевич боролися проти українського націоналізму”!

– Я ніколи не приховував свою співпрацю з “Батьківщиною” як працівник прес-служби, оскільки мені імпонувала позиція Юлії Тимошенко,- каже Борис Машлянка. На той час це був прогресивний український політик.  Я не соромився і не соромлюсь своєї роботи. Це не було СДПУ(о), КПУ чи Партія Регіонів. Коли ж моя співпраця завершилась з “Батьківщиною” і я пішов редактувати газету технічного університету, адміністрував сайт газети “Номер один” і врешті став редактором сайту “ПРО ВСЕ”, то за всі ці роки звернувся до народного депутата Деревляного лише один раз-  допомогти журналісту Володимиру Кузику. До честі народного обранця, він відгукнувся. І це нормально, по-християнськи.

Проте, як журналіст, і навіть будучи прес-секретарем Деревляного, я мав чимало критичних зауважень до політика. І говорив їх неодноразово політику.  Інша проблема, що Василь Тимофійович не чув мене. Але це вже клопіт Деревляного…

У своїй “писульці”, яку Олена Криницька вперто намагалась поставити чомусь у мій профіль у Фейсбуці,  згадує Майдан.  Ми там дійсно бачились 8 грудня на марші мільйонів. Поговорили як давні знайомі. І я пожартував над партійним главою “Батьківщини” Турчиновим, який вперто, у вихідний день, посилає учасників акції до зачиненого Кабміну, Верховної Ради. Мовляв, навіщо ці екскурсії. Треба їхати до Межигір’я. Про це говорили чимало прогресивних людей України, і згодом це довело ефективність ідеї. Не звітуючи перед Оленою, хочу лише зазначити, поки вона по телефону розпитувала що відбувається під “Орнавою” в Тернополі, скільки міліціонерів супроводжує тітушок-чиновників під керівництвом тодішнього начальника управління АПК Андрія Хоми, журналіст Машлянка чесно робив свою роботу. Напевно, висвітлював сайт “ПРО ВСЕ” події на Майдані у Києві та Тернополі доволі успішно, оскільки понад пів мільйона читачів – 610 тисяч за місяць, не читали б брехню. А тим часом сайт партії тернопільської “Батьківщини”, яким керує п. Криницька, переглядало кілька десятків людей за добу! І це в такі буремні місяці!!! Довелось навіть зняти лічильник із партійного сайту, щоб не ганьбитись.

На думку Бориса Машлянки, кінець прес-служби “Батьківщини” прийшов тоді, коли прес-секретар став членом партії… звичайною підставкою під прапор…

“Прогресивна” Олена Криницька, яка поняття не має що роблять із спамерами у Фейсбуці, мала б усю пресу Тернопільщини запросити цими вихідними на обласну партійну звітно-виборчу конференцію.Василь Деревляний має хвалитися своїми досягненнями.

Чи партія “Батьківщина” тепер має що приховувати? Вважає це своїми внутрішніми справами? То нехай  не пхається зі своїми “котами в мішка” до влади?! Українці не для того виборювали волю на Майдані, щоб потім різні партії пропихали таємно своїх “квітникарів” до влади! Можливо, пані Олена також мріє посісти якесь керівне крісло, тому почала активно вислужуватись перед Деревляним у час масового поділу-дерибану посад?!

Ну і для перчинки, щоб відбити бажання в пані-прес-секретаря тероризувати журналістів: до заміжжя Олена Криницька писалася Балко. Також замість імені Оленка любила підписувати Єлєна. Так от, колеги досі пам’ятають як якесь “Є.Балко” спамило їхню пошту дурнуватими прес-релізами. Добре, що заміж вийшла, а то б досі “є*алкала” мізки журналістів.

На фото: ілюстрація чергової неграмотної позиції Олени Криницької. Іван Богданович Крисак, авторитетний аграрій, лише пройшов представлення перед громадою Тернополя, а на сайті “Батьківщини” вже… призначений.

 

 

 

Івана Юлика призначено керівником СБУ у Тернопільській області

Пряма трансляція із Криму