Чемпіонат світу з футболу 2014: Група А – хто вийде в плей-офф?

Поділитися

Виходячи з коефіцієнтів, виставлених букмекерськими конторами, перемога прогнозується господарям чемпіонату – Бразильської збірної. На рахунок другої путівки в плей-офф питання більш спірне, це може бути як Хорватія, так і Мексика. Однак перевага все ж віддається збірної Хорватії. І це незважаючи на те, що у них самий несприятливий графік. Мундіаль для них почнеться із зустрічі з Бразилією, а завершальним матчем буде очна зустріч з їх основним супротивником – Мексикою.

Детальніше про прогнози букмекерських контор ви можете прочитати на сайті БК. Це новий інтернет портал, який містить багато цікавої та корисної аналітичної інформації, починаючи від останніх спортивних новин та аналізі статистики, і закінчуючи детальними оглядами сучасних букмекерських контор і стратегіями ставок. Інтерент портал bk-ru.com стане в нагоді не тільки любителям грати на ставках в офлайн або онлайн букмекерських конторах, а й уболівальникам або просто любителем спортивних змагань, так як тут зібрана найсвіжіша і найактуальніша інформація, детальні аналізи і аналітичні зведення по командам, статистика ігор і навіть безкоштовно прогнози на футбол, використовуючи які Ви з великою часткою ймовірності можете виграти велику суму.

Але повернемося до групи А. Від мексиканців можна чекати чого завгодно. Вони можуть виступити досить погано, як наприклад у випадку з кваліфікацією до Бразилії, а можуть пройтися тріумфаторами, як на олімпійських іграх 2012 року. До речі футболісти, що брали участь в олімпіаді 2012 практично всі будуть грати в цьому чемпіонаті світу. Тому якщо ви вирішили зробити свої  ставки на спорт, то обов’язково врахуйте цей факт.

Африканський континент, представлений у особі Камеруну, має мінімальні шанси. Вони поступаються Хорватії з тактичної сторони, а Мексиці з технічної. Але і списувати африканців з рахунків передчасно не варто. Вони володіють витривалістю і добре переносять спеку, що буде їх перевагою.

Камерунцям пощастило з календарем. Першими вони зустрінуться з мексиканцями, а після них з хорватами. Матч з Хорватією буде проводитися в Манаусі, який славиться безперервною спекою і високою вологістю. У таких умовах європейцям буде важче грати. А на закінчення буде зустріч з Бразилією. На той момент, Бразильська збірна швидше за все гарантує собі попадання у плей-офф, тому не буде виставляти головний склад.

Якщо оцінювати складу збірних, то Бразилія виглядає краще за всіх. Головний тренер в стані представити відразу два або три сильних складу. У Хорватії спостерігаються істотні втрати. Іван Стрініч отримав травму, а Йосипа Шимунича не буде через дискваліфікацію. Мексиканці поїдуть на чемпіонат без Луїса Монтеса, який зламав ногу.

Звернення наукової інтелігенції до громади Тернополя та обраного нею міського голови Сергія Надала

Дворова спартакіада у Тернополі