У Монастириську “посипалась” відремонтована школа

Поділитися

SOS ! SOS. ! SOS. !
Монастириська ЗОШ , Тернопільської області ,яка два місяці назад була утепленна пінопластом, з порушенням всіх норм та Законів України , вже почала “показувати” порушення на своєму “обличчі”.
19 .04.2017 ,з працівниками поліції було зафіксовано більше п’ятнадцяти тріщин різних розмірів та форми, написана заява про даному факту та долучена разом з доказами до справи….
Хочу акцентувати на тому факті ,що більше за все трішін саме на тій частині фасаду ,де роботи проводилися при мінусовій температурі повітря…
І знов логічне запитання: а чому мовчить Замовник, як там справи з гарантійними термінами на “якісні “роботи? Тим паче далеко йти не треба ,завгосп – він же підприємець ,який “зірвав”державне замовлення , два замовлення, має бути на своєму робочому місці,так?
Той факт ,що цей процес почне відбуватися,сумніву ні в кого не виникало ,при таких тотальних порушеннях та відсутності технічного нагляду ,але що так швидко – це вже вверх “професіоналізму”….
Що можна додати?
Якби всі роботи відбувалися згідно норм ,з дотриманням всіх технічних умов ,а не “бо ми так хочемо” ,”кошторису не було , проекту не було”………Результат на “лице”….
Від такої “”якості””,процес руйнації ,на жаль, тільки починається…..
Ось такі “Кіно і німці” ! (фраза голови РДА ,на плагіат не претендую )……

Світлана Безділь

У Тернополі розшукують злодійку, яка вкрала взуття

Вечір пам’яті Степана Сапеляка “Я хочу величі у спомині” відбудеться у Тернополі