Хто куди – а Європа до Кременця!

Поділитися

Незважаючи на ажіотаж з фіналом Євро-2012 і, безперечно цікавість до незвіданої України з боку єврофанів, подія, що відбулась в суботу у Кременці не могла залишитись поза увагою. Адже в гості до місцевого байкерського клубу, що заснований шість  років тому завітали друзі із Польщі, Німеччини, Росії та Білорусі.

Міжнародний байкерський зліт відбувався за сприяння фонду «Галичина-Волинь» Володимира Клименка. Для Володимира Олександровича зліт  не був пересічною подією у його діяльності:  «байк» – то його велике захоплення.

–          Колись казали «мотоцикл», а нині – байк…, – жартує Клименко, хоча моя велика любов почалася навіть не з мотоцикла, а з мопеда, яким ганяв ще 12- літнім хлопчаком, потім була велика перерва… але я завжди вірив, що повернусь до мотоцикла. Шалено люблю швидкість – це такий адреналін охоплює, коли вітер б’є в обличчя і є тільки ти і дорога…, – розповідає Володимир Клименко. Він теж приїхав до Кременця на своєму залізному коні. «Чотири колеса возять тіло, а два – душу» – таке визначення він дає байкерському способу життя.

Байк – це свого роду філософія для усіх членів злету – на подібних заходах  не мають значення ранги, звання чи статки. Байк має можливість бути рівним серед рівних . Це товариство вільних людей. А ще, цьому захопленню присвячують себе сміливці, мабуть, не випадково у всіх на жилетах вишита група крові… Справжнє чоловіче заняття. На жилеті почесного гостя зльоту – Володимира Клименка ще й емблема Кременецького байкерського клубу. Він тут свій. Розмови. Жарти. Людяність. Музика…  Молоді люди відчувають, що мають на кого покластися. І це вже доведено.

У Тернополі вшанують День Відновлення української держави

Валентин Наливайченко виступив на захист громади Настасова