Тернопіль не прибирали нормально від снігу, бо заступник мера організував схему, де усі «зимові» гроші перекинули на луцьку фірму?

Поділитися

Тернополяни обурені станом прибирання снігу у Тернополі. Мешканці шоковані халтурною роботою комунальників міста. Проте, вивчивши питання, «Про все» дізналось, що це не рядові комунальники винні, а заступник міського голови Тернополя Стемковський Владислав, який вже зажив недоброї слави у Луцьку.

Як відомо, 45 сесія Тернопільської обласної ради, яка відбулася 23 листопада цього року, виділила управління житлово-комунального господарства 2 мільйони 781 тисячу гривень (рішення №1460) на  проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг. Звичайно, у зимовий період це означало на нормальний догляд шляхів, очистку від снігу, закупівлю пального. Словом, щоб свободівський мер зумів приборкати зиму на дорогах Тернополя. Проте не так сталося, як гадав Олексій Кайда під завершення своєї каденції. Спочатку кошти з обласного управління були перенапрвлені до міської казни, а вже звідти «кмітливий заступник» Стемковський, який курує ЖКГ  Тернополя, направив на рахунки приватної (увага!) луцької фірми. Про це «Про все» розповіли обурені «побратими» Сергія Надала, з якими, напевно, пан Владислав «не проводить» табличку ділення.

Наскільки нам вдалось дізнатися, приватна кантора закупила техніку, яка вже з луцькими номерами доглядає, як може, тернопільські дороги. Після завершення зимового періоду техніка залишиться на балансі волинського підприємства, а кошти спишуться як за надані послуги. Хоча які там послуги?! Хіби ви не бачите якість роботи за останній тиждень?!

Днями на обласному радіо пан Стемковський заявив, що «пробка» з сотні грузових автомобілів, яка утворилась на вулиці Об’їзній і викликала негативну реакцію у всій Україні, сталася з вини… водіїв. Мовляв, вони не вдягнули ланцюги на колеса. Далекобійники, з якими спілкувалась інтернет-газета «Про все» шоковані з брехні високопосадовця. Навіть прокуратура Тернопільщини вже почала досліджувати дану тему, оскільки слідчим набридли постійні скарги тернополян та й самим остогидло грузнути на неочищених дорогах.

Узяти коментар у пана Стемковського «Про все» не вдалось, бо він перебуває у відрядженні і буде на роботі лише з понеділка.

У Тернополі постав ще один храм

Тернопіль – місто розвитку. Гуманітарний вимір (відео)