Сергій Притула, мер Тернополя і Богдан Гаврилишин підтримують… проституцію? (відео)

Поділитися

Про сумнівну діяльність ГО «Файне місто» тернопільська інтернет-газета “Про все” писала неодноразово. Два роки поспіль “активісти”-заробітчани роздавали тисячами у Тернополі прострочені презервативи. Під час круглого столу, за участю священника УГКЦ в Центрі комунікацій, їхня діяльність була не просто не підтримана представниками громадськості, журналістами, але й відверто засуджена священнослужителем та досвідченим освітянином. На питання як можна роздавати фактично прострочену контрацепцію, лідер організації Рустам Ергешов зазначив, що… без презервативів складно роздати листівки… Проте, що освітньої користі від їхньої акції не так вже й багато та ще й молодь обдурюють, молодики не зважали.

Днями представники цієї організації презентували в Тернопільській міській раді сайт для молоді. На заході був присутній міський голова Тернополя Сергій Надал та телезірка Сергій Притула. На веб-ресурсі міської ради про це можна детальніше почитати. Більше того, Сергій Притула навіть оцінював “віртуальний продукт”.

Проте, нині чимало тернополян були шоковані низькопробною рекламою, яку запустили представники “Файного міста”…

Від “Про все” додомо лишень, цікаво, якби дізнались мер, телезірка та всесвітньовідомий економіст, уродженець Коропця Богдан Гаврилишин (на грантові кошти останнього функціонує (на грома?) “Файне місто”), що молоді люди популяризують свої ідеї через рекламу “нижче пояса” чи підтримали їх почин?

Відкритий лист мешканців Орлика та частини парафіян церкви святих Володимира та Ольги

Як впливає дата народження людини на її здоров”я?