Діти-сироти: на порозі самостійного життя

Поділитися
Вони, майбутні випускники з числа дітей-сиріт, живуть в умовах кризи і нестабільності суспільства, у них матеріальні труднощі, їм набагато важко пристосуватися до реалій сьогодення через відсутність батьківської підтримки, рідних та не маючи рідного кутка-домівки, і взагалі, не маючи подальшого контролю над власним життям. А тому, будь-яка Ваша підтримка у наданні допомоги для сиріт стане вагомим внеском у частковому вирішенні проблеми сирітства – проблеми виживання вихованців інтернатних закладів в соціумі на перших порах після виходу у самостійне доросле життя. Саме такою підтримкою має  стати Ваше реальна допомога стати їм за “рідних” та бути повсякденним пастором у їх початковому дорослому життя.
Враховуючи, що Громадсько-молодіжна організація “БРАТЕРСТВО СИРІТ” є неприбутковою (не комерційною) і те, що цим дітям Ви допоможете стати на ноги і, що вони вірять у нас, вірять у те, що серед наших громадян є такі, яким не байдужі долі сиріт, які потребують соціального захисту та Вашої допомоги, просимо позитивно відгукнутися та прийняти дитину “за рідну” та нести той Святий і Божий обов’язок, який покладено перед суспільством.
На даний час випускники з числа дітей-сиріт потребують випускні речі першої необхідності у їх дорослому самостійному житті. А саме: одіяло-ковдра, костюм спортивний, кросівки, сумка дорожня, набір рушників, куртка сезонна, електричний чайник, праска, комплект посуду (тарілка мілка і глибока, чашка, виделка, ложки, ножик, каструлька, сковорідка, дощичка для приготування став), засоби особистої гігієни та чистоти.
Також необхідно для випускників проведення тренінгу-семінару “Уроки самостійного життя”, які повинні мати практичні результати, тільки і тільки, в родині.
А тому, просимо Вашої уваги у виділенні безоплатно посильної допомоги для випускників з числа сиріт. Всі кроки здійснені для реалізації цих програм – це реальне врятування долі старшої дитини, надання йому такого виду допомоги й підтримки, над яким держава не здатна здійснити, подолання, в майбутньому , випадків суїциду.
Сподіваємося на Ваше милосердя та взаєморозуміння.
Конт. тел.             0 (352) 22-03-21      , 40-01-09, моб.             097-4642370       (Володимир Мазур – президент ГМО “Братерство сиріт”).
Банківські реквізити поточного гривневого рахунку ГМО “БРАТЕРСТВО СИРІТ”: р/р №26008000257443 в ПАТ «Укрсоцбанк» у м. Києві, МФО 300023, Код ЄДРПОУ 25353550. Інші реквізити банку, які має наша Організація в інших фінансових установах, запитуйте у телефонному режимі.

УНП нагородила переможців теренової гри «Легенда УПА»

Як знаходять роботу в Кременецькому районі