Команду з Буглова засудили, щоб догодити дружині губернатора Тернопільщини?

Поділитися

Інтернет-газета «Про все» отримала лист із цікавими подробицями навколо футбольного турніру «Нащадки козацької слави». Пропонуємо його Вашій увазі.

Доброго дня, цього року сезон для нашої команди склався дуже добре: ми здобули кубок Лановецького району з футболу, фото з якого надсилаю, виграли чемпіонат району, турнір з міні футболу.  Протягом сезону ми зазнали всього три поразки і подали заявку на участь у кубку “Нащадки козацької слави”, де, згідно положення, могли приймати участь переможці районів Тернопільської області!  Проте по “якихось причинах ” від Гусятинського району у змаганнях брало участь дві команди “Нива” Городниця та Сидорів. У  першому матчі ми зустрічалися з командою із Сидорова і за сумою двох матчів переграли суперника із рахунком 3-2 (3-1 вдома і 0-1 на виїзді (при тотальному прагненні судів дозволити пройти нашим суперникам)).

І от, 17 листопада  ми вдома приймали другу команду із Гусятина – «Ниву», яка незважаючи на високий клас своїх футболістів, ( деякі з них є професіоналами) була просто нами розгромлена 3-0 !

Але, керуючись принципом мета виправдовує засоби , та за явної підтримки Контрольно дисциплінарної комісії «гусятинці» добилися перетворення з 0-3 для них до 0-3 для нас. Мотив – порушення регламенту!

Але в регламенті  чорним по білому написано: “Інспектор та суддя матчу перед грою перевіряють документи гравців і дозволяють вихід на поле». Так і було зроблено!

Ми досі не розуміємо в чому наша вина! Це ж була не підстава чи обман з нашого боку, а з їхньої , на мою думку велика підлість.

На засіданні КДК було вирішено зарахувати нам технічну поразку, керуючись регламентом обласного чемпіонату, а не регламентом турніру “Нащадки козацької слави”.  Цікаво, що нам нібито дали змогу довести свою перевагу у звітному поєдинку, однак ми маємо власну гордість!!!

Не могли ми грати з “тими хлопцями” і не поїхали на гру вважаючи , що з нами поступили принаймі підло.

На наше бажання подати апеляцію у Федерацію футболу області ,нам настійливо рекомендували, що неварто цього робити – мовляв, це нічого не змінить.

За неофіційною інформацією, цікавим залишиється той факт, що головою Гусятинської районної ради є дружина губернатора області Хоптяна, яка обіцяла, що саме Гусятин виграє турнір.

Можливо, варто було провести турнір серед команд Гусятина?

Тоді б може і виграли, а так не змогли обіграти якийсь Буглів, то застосували вище згадані методи. Але ми їх перемогли – і це факт. Бажаємо удачі команді з Теребовлі, яка ,я думаю, « пошматує їх як собака тряпку».

Дуже образливо, що на такому низькому рівні все вирішує не спорт, боротьба, а гроші і влада!

Можливо,не хай цей матеріал застереже наших мужів в подальшому від таких гидких вчинків!!!

Войцещук Сергій

З добрим наставником завжди ліпше трудитися

Сьогодні у 25 школі не буде світла