Нищівна поразка міського голови м.Збаража — такий результат виборів у окрузі № 164

Поділитися

         31 жовтня 2012 року в ОВК № 164 підписаний останній протокол по виборах до Верховної Ради України. Виборці віддали свою перевагу  єдиному узгодженому  кандидату від об’єднаної опозиції  свободівцю Михайлові Головку.

         Кандидату у народні депутати  міському голові м.Збаража Бочарову М.Г. виборці його рідного міста віддали аж… 290 голосів, чим достойно оцінили його працю по “деребану” міського майна. Мабуть, саме на цій цифрі і закінчується його електорат.

         Прийшовши на посаду міського голови під час першої каденції від Пори, другої — від Партії регіонів  останнім часом М.Бочаров шукав прихисту в Ударі та Свободі. На окрузі Михайла Бочарова вважали диваком — самовисуванцем. Багато хто підозрював, що його виборча активність пояснювалась не бажанням спілкуватися з правоохоронними органами, які  саме розслідують справу про зловживання у міській раді, адже ставши кандидатом у депутати М.Бочаров   отримав  певний імунітет.

         Доведення  міської господарки до колапсу, остаточна втрата підтримки виборців та повне несприйняття діяльності недолугого мера депутатами міської ради — ось результат його діяльності, що і підтвердили виборчі баталії.

Тернопільський обласний театр ім.Т.Г.Шевченка запрошує у листопаді

У Тернопільській податкові презентували переваги електронної звітності