У Тернополі автобус без водія провіз пасажирів із зупинки Максима Кривоноса до педуніверситету

Поділитися

Сьогодні у Тернополі, близько восьмої ранку, пасажири маршрутки №15 (номер автобуса ВО 0772 АА) ледь не стали жертвами аварії.

Шофер 15 маршруту залишив автобус на зупинці Максима Кривоноса, а сам пішов чи то в туалет, чи то кави випити. Шофера інших автобусів чинять аналогічно. Пасажири, які тим часом сідали в маршрутку, залишали біля водійського місця оплату за проїзд. За кілька хвилин в автобус сіло біля двадцяти  пасажирів.

– Раптом автобус зрушив з місця і покотився без водія за кермом. Чи то водій забув поставити на «ручнік», чи там щось «відійшло»…Пасажири перелякано перезирнулись, хто стояв ближче до виходу почав вискакувати з автобуса на ходу – розповіла «Про все» по телефону пасажирка Марія. Люди, як грушки сипались з автобуса, добре, що ніхто під колеса не потрапив, чоловік з десять встигло вискочити, поки маршрутка «не набрала оборотів». В салоні залишились переважно жінки старшого віку, що голосно молились. Автобус якимось дивом оминув світлофор і почав все швидше і швидше їхати вниз до перехрестя вулиць Миру і Винниченка. Мені було не по собі, пам’ятаю як вперлася ногами в спинку крісла, щоб на випадок удару, не забитись. На щастя, автобус не зіткнувся з автомобілями, які їхали по зустрічній смузі. Не розгубився лише єдиний мужчина, що залишився  в салоні. Він підбіг до водійського місця, сів за кермо і зупинив маршрутку біля педуніверситету. Водій добігав позаду, виловлюючи дорогою дрібні купюри, що вилітали з кабіни через відчинені двері.  Коли хлопець вийшов, шофер йому почав дякувати, та молодий чоловік розвернувся і пішов.  Перелякані пасажири покинули маршрутку. Ніхто вже не хотів їхати тим автобусом.

Микола Азаров «пограбував» журналістів тернопільського телебачення і радіо чи це махінації місцевого керівництва?

ТІК та Ірина Білик презентували пісню “Зима”