Керівник обласної освіти на Тернопільщині лобіює дружину регіонала

Поділитися
Призначення керівником освіти Любомира Крупу пролобіювала колишня ударівка Наталка Михно, яка
Призначення керівником освіти Любомира Крупу пролобіювала колишня ударівка Наталка Михно, яка “злакомилася” на пропозицію радикалів Ляшка балотуватися до Верховної Ради за їхньої підтримки. Проте, “все перегралось”, Михно не стало, а Крупа “приміряє” лаври одіозного попередника Івана Запорожана

Колектив Скалатського професійного ліцею просить допомоги журналістів. Після призначення Любомира Крупи директором департаменту освіти під тиском та погрозами був звільнений наш директор Колосовський Ю. Л. Пан Крупа особисто приїжджав 4 рази в ліцей, постійно вказував на недоліки та допікав безкінечними перевірками. Колосовський пропрацював директором 2 роки, протягом яких в ліцеї зроблено робіт більше, ніж за попередні 10. Директор написав заяву в обмін на спокій в колективі та завершення перевірок. Виконуючим обов’язків директора став заступник Супінський, який і подав за дорученням колективу заяву на конкурс директора ліцею. Одак в ліцей знову приїхав Крупа і сказав, щоб він забрав заяву, бо директором повинна бути Бабійчук Надія, проста вчителька з невеличким досвідом роботи, але дружина Бабійчука Івана Генадійовича – заступника директора департаменту ОДА, одного з найактивніших регіоналів часів Хоптяна в області, який прагнув захопити Громадську раду. На зборах трудового колективу за Супінського проголосувало 56 чоловік, за Надію тільки 16. Однак директор департаменту освіти ОДА Крупа, який особисто прибув на збори сказав, що голосування нічого не дасть і директором буде та людина на яку вкаже він. Шкода, що професійно-технічний заклад став епіцентром такого скандалу за участю керівництва управлінь ОДА. Напевне Бабійчук мав-би потрапити під дію закону “Про очищення влади”, а виходить навпаки – керує директором департаменту ОДА. Допоможіть, тернополяни!

На фото вгорі: Іван Бабійчук (зліва) з ще одним одіозним чиновником – керівник департаменту внутрішньої політики ОДА часів Хоптяна – Юрієм Лубковичем, який працевлаштувався сьогодні у Кабміні Арсенія Яценюка. babijchuk2

За інформацією з надійних джерел, Бабійчук працював активно у штабі Блоку Петра Порошенка. Просував одіозного чиновника поближче до Порошенка однофакультетник-історик Степан Барна.
За інформацією з надійних джерел, Бабійчук працював активно у штабі Блоку Петра Порошенка. Просував одіозного чиновника поближче до Порошенка однофакультетник-історик Степан Барна.

Криміналітет рветься до влади

Знайомства онлайн – перше побачення