Криміналітет рветься до влади

Поділитися

Про те, що нова влада в Україні слабка, свідчить той факт, що зі всіх шпарин повилазив криміналітет 90-років, який спочатку намагався осідлати Майдан (згадайте Слона), а тепер під виглядом громадських організацій намагається “відкусити” кусок владного пирога. Не цурається кримінал “допомогти” навіть націоналістичним силам таким як “Правий Сектор”. Про це розповіли на телеканалі 1+1 ще в травні цього року. Журналіст запевняв, що криміналом у Вишгородському районі заправляє ніхто інший, як людина на прізвище Фурса – керівник штабу Правого Сектору  у Київській області. “Фурса – це кримінальний авторитет 90-х. Дуже відомий у Вишгороді та Вишгородському районі. Він просто вбивав людей, у нього кров на руках”.

Про “особливості” Правого Сектору на Тернопільщині інтернет-газета “Про все” писала 30 жовтня. Замітка викликала велике обурення у керівника цієї політичної сили і розуміння рядових членів партії, які “за ідею”, а не… Яскравий приклад того, як керівництво партій скурвлюється, показали лідери тернопільської  “Свободи”, ганьба яких буде переповідатися тернополянами у кількох поколіннях.

Сьогодні показав істинне обличчя “Правий Сектор”, який бере допомогу в в осіб з “легендарних” 90-х. Звичайно, молоді хлопці можуть сказати, що ми не знаємо хто то такий. Але ж аналітична служба партії, внутрішня Служба Безпеки для чого?!

10354078_733787426692221_2557929593586918426_n

Звичайно, “Правий Сектор” це квіточки, порівняно з криміналітетом, який “причесався” у громадські організації. Хоча, заради справедливості, треба сказати, що у кріслі мера у нас також ставленик далеко не святого Петра. Сергій Надал хоче подати себе як борець з криміналітетом, який рветься до влади, але насправді він захищає інтереси іншого, конкуруючого угруповання, яке відстібує главі міста за проштовхування їхніх інтересів. Натомість, Надал зрадив своїх теперішніх критиканів , за допомогою яких і сів у владне крісло у 90-роках. Якщо ж тернополянам цікаво, хто ж то такий пан Інак, то варто “погуглити”  і можна прочитати чимало цікавого.

Тернопільщина: Інтернет для засуджених

Керівник обласної освіти на Тернопільщині лобіює дружину регіонала