День Незалежності України в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей

Поділитися

13146_1Двадцятип’ятиліття Незалежності України в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відзначили низкою патріотичних заходів, учасниками яких стали читачі різного віку. Тішить той факт, що окрім працівників книгозбірні, в організації та проведенні свята активну участь брала молодь тернополя і наймолодші жителі області. Зокрема, у відділі обслуговування учнів 5–11 класів було проведено історико-патріотичну годину під назвою «Найкраща країна – моя Україна». Під час заходу учні Великоберезовицької ЗОШ декламували вірші легендарних синів і дочок України, мандрували лабіринтами історії, а також переглянули відео презентацію «День, що змінив хід історії». Особливий подарунок до дня народження Батьківщини приготували і працівники сектору мистецтв, організувавши фотовиставку «З Україною в серці, в Україні живу». На виставці представлені роботи вихованців фотостудії «Ікс-Позиція», а ознайомитись з нею можна в будь-який час, завітавши до інтернет-центру книгозбірні.
Не менш урочиста атмосфера у переддень головного державного свята панувала у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1–4 класів. Маленьких тернополян об’єднала година юних патріотів «В моєму серці Україна». На зустріч з дітками завітали представники Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області. Вони розповіли малечі про значення державних символів України, а також роздали буклети з відповідною інформацією. Разом з бібліотекарями юні читайлики виконали Державний гімн України і взяли участь у майстер-класі з виготовлення патріотичної символіки зі стрічки «Українцем бути модно».
Крім того, до річниці Незалежності України у книгозбірні були оформлені книжково-ілюстративні виставки: «Незалежній Україні слава нині і повік» і «Найкраща країна – моя Україна». Захопливі погляди випадкових перехожих привертала яскрава виставка-інсталяція «Незалежній Україні – 25», розміщена на віконних вітринах бібліотеки.

Уляна Пилипчук

Телевизоры с изогнутым экраном

Спорт в Україні тримається на особистостях