Зустріч із Олександром Вільчинським

Поділитися

dscn552528 вересня, напередодні відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек, в читальний зал бібліотеки завітали учні 10-А класу Української гімназії ім. І. Франка разом з класним керівником Олександрою Миколаївною Грабовською.
Вони були учасниками захоплюючої, цікавої зустрічі з Олександром Вільчинським – письменником-краянином, журналістом, науковцем, лауреатом Всеукраїнського конкурсу романів та кіносценаріїв «Коронація слова 2002», володарем Гран-Прі і першої премії «Коронація слова 2003».
Ведуча заходу Леся Федчина ознайомила присутніх з творчим доробком письменника. До слова було запрошено і шановного гостя. Присутні із захопленням слухали автора, який розповідав короткі історії написання своїх творів та цікаві факти з життя.
Крім того, Олександр Вільчинський презентував свою нову книгу «Шерлок Холмс на форумі видавців», а також третє видання детективних повістей «Неврахована жертва», «Суто літературне вбивство», які вийшли у видавництві «Навчальна книга «Богдан»». Завершилась творча зустріч автограф-сесією.

Леся Федчина – зав сектором читального залу
відділу обслуговування учнів 5 – 11 класів
Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Завтра влада розкаже про вплив свиней Чайківського на Ланівці

Ветеран АТО закликав владу звернути увагу на проблеми медиків-добровольців на передовій