Губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян втік з творчого звіту мистецьких колективів Бережанського району

Поділитися

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян сьогодні  відвідав палац культури «Березіль», де навіть не попробував послухати творчий звіт мистецьких колективів Бережанського району «Єднайсь, український народе».

 Керівник області привітав усіх присутніх з нагоди 92-річниці проголошення Акту Злуки. На сцені пан Хоптян белькотів якісь дурниці: про РОКИ політичної стабільності, про ЕКОНОМІЧНУ кризу, яка панує. У присутніх склалось  враження, що губернатор був п’яний або добряче випивший.

 «22 січня 1919 року на Софіївському майдані Києва було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Сьогодні ж, об’єднавши наші спільні зусилля, ми побудуємо нову – успішну та заможну Україну. Таке завдання ставить Президент Віктор Янукович»,- написала таке прес-служба облдержадміністрації на офіційний сайт. Насправді ж Хоптян утік разом х головою обласної ради і мером Тернополя, як тільки закінчили свої промови. Переповнений зал пенсіонерами, просто пересічними людьми, які завітали того дня на свято, обурено загудів, коли побачив, що владоможці пішли з концерту у перші ж хвилини.

Такого хамства  у ПК “Березіль” не демонстрував ще жоден губернатор, мер чи голова облради.

Керівник області зазначив, що потрібно починати розбудови держави з маленького села, в першу чергу розвивати тваринництво, садівництво і т.д. 

«Наші люди трудолюбиві і вони заслужили жити в набагато кращих умовах, — підсумував Валентин Хоптян. — Тому ми повинні будувати Європу у своєму регіоні, ми повинні створювати достойні умови для праці медика, вчителя і в першу чергу шанувати один одного».

На губернатора Хоптяна, голову облради Кайду та мера Надала впливатимуть за гроші Агентства США з міжнародного Розвитку (USAID)

Керівник прес-служби Тернопільської міської ради навіть через чотири години не подала інформацію як мер вітав тернополян з Актом Злуки