Кому лихо не завада

Поділитися


Контрольно-ревізійний відділ в Заліщицькому районі провів ревізію фінансово-господарської діяльності Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та використання бюджетних коштів, у тому числі, виділених на подолання наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року. Встановлено фінансових порушень на загальну суму понад 209 тис. гривень.

Найбільшу суму порушень виявлено щодо використання коштів, виділених на подолання наслідків стихійного лиха. Так,  порушуючи чинне законодавство, комісія Устечківської  сільської ради неправильно визначила категорію постраждалих від наслідків стихії, а саме:  замість другої категорії призначено першу категорію постраждалих. Відповідно, власниці будинку зайво виплачено матеріальну допомогу на  суму 200 тис.гривень.

Встановлено також, що в серпні 2008 року за рахунок коштів державного бюджету незаконно оздоровлено п’ятеро  дітей,  які проживають в с. Зелений Гай та які не віднесені до потерпілих від стихійного лиха, що призвело до безпідставного використання бюджетних коштів на суму 5,8 тис. гривень.

Ревізія виявила також недоотримання працівниками управління  зарплати та відпускних, порушень з оплати праці на загальну суму 3,2 тис. гривень.

За результатами ревізії головного бухгалтера притягнено до адміністративної відповідальності, про результати ревізії поінформовано прокуратуру Заліщицького району.

Прес-служба Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області

Інформує КРУ: є і такі благодійники!

Низку грубих порушень виявлено ревізією фінансово – господарської діяльності відділу освіти Бучацької райдерадміністрації