Тернопільським журналістам на замітку

Поділитися
Quantcast

Представництво Європейського Союзу в Україні опублікувало оновлений практичний посібник для журналістів, які працюють із європейською тематикою.

У посібнику містяться контакти речників комісарів та прес-служб Європейського Парламенту та Ради Міністрів ЄС, контакти українських та міжнародних організацій, асоціацій та експертів з європейської тематики, європейських інформаційних ресурсів тощо; опис послуг, які безкоштовно надаються журналістам, інформація про роль керівних органів Європейського Союзу, зокрема генеральних директоратів та служб Європейської Комісії.

Посібник також пояснює зміни в інституційній структурі ЄС після набуття чинності Лісабонського договору, зокрема утворення Європейської служби зовнішньої дії – ключового органу, що координуватиме та втілюватиме зовнішню політику всього Європейського Союзу.

Посібник також містить інформацію про Аудіовізуальну службу Європейської Комісії, на сайті якої можна безкоштовно завантажувати різноманітні аудіо-, фото- та відеоматеріали, та телеканал Європейського Союзу Europe by Satellite.

СКАЧАТИ ПОСІБНИК (1, 75М pdf)

“Укргазвидобування” придбала на Тернопіллі нафтобазу та заправні станції

Диференційні лічильники – це реальна економія електроенергії