53% тернополян розчарувались в міському голові?

Поділитися

Інтернет-газета «Про все» провела опитування своїх читачів «Як Вам правління Сергія Надала у Тернополі?». Причина появи такого опитування – публікації у місцевих ЗМІ хвалебних од партії «Свобода» та керівництву обласної та міської рад. У редакції піддали сумніву правдивість даних публікацій. За неофіційною інформацією, дані матеріали розміщаються на правах реклами, але без жодного зазначення «джинсовості».

Протягом тижня «Про все» цікавилось думкою тернополян щодо керівництва містом Сергієм Надалом. Пройшли вибори, а цей новоспечений політик з податкової не сходить зі шпальт газет. Щотижня його можна почути на місцевому радіо та телебаченні. Поінформованість тернополян щодо роботи міської ради доволі добротна, але виникає ряд питань: коли мер працює, чому в усіх новинах йдеться лише про перспективи, а не про те, що зроблено. Отож, ми зробили певний зріз серед інтернет-користувачів. Ситуація доволі невтішна для Сергія Надала та партії «Свобода».

54% опитаних, які голосували за партію «Свобода» цього більше не зроблять. 17% вважають, що нова влада «завалила» комуналку і погіршила транспортне сполучення. 12% тернополян переконані, що Тернопіль «застиг» у своєму розвитку. 9% категорично не підтримують дії міського голови Тернополя. Повністю підтримують пана Надала лише 6%. Ще 5% переконані, що багато зроблено, але потрібно ще більше. 3% опитаних шкодують, що не підтримали партію «Свобода» і Сергія Надала. Загалом на сайті «Про все» проголосувало 266 тернополян.

Дане опитування свідчить, що настрої значної частини Інтернет-читачів Тернополя налаштовані критично щодо дій місцевої влади під керування Сергія Надала та партії «Свобода»

Результати опитування

  • Я голосував за “Свободу”, але тепер цього не зроблю (53%, 141 голосів)
  • Комуналка “завалена”, транспортне сполучення погіршилось (17%, 44 голосів)
  • Місто “застигло” (12%, 33 голосів)
  • Категорично не підтримую (9%, 23 голосів)
  • Повністю підтримую (6%, 16 голосів)
  • Багато зроблено, але потрібно ще більше (5%, 12 голосів)
  • Шкодую, що не підтримав Надала і “Свободу” (3%, 7 голосів)

Всього проголосувало: 266

Дане опитування не претендує на соціологічне дослідження

Кращі різдвяні виступи представили у Тернопільській обласній філармонії

У Тернополі засновано фонд розвитку ім. Володимира Лучаковського