Бізнесу без ризику немає

Поділитися

 Як стати незалежним підприємцем, як досягти успіху? Відповіді на ці запитання давав у Козівському райцентрі зайнятості під час семінару з безробітними, котрі хочуть започаткувати власну справу, підприємець з тривалим досвідом роботи Віктор Васильцов. Його бізнес полягає в рекламуванні товарів побутової хімії. Цією справою займається вже 2 роки. Пропонує товари місцевим торговельним підприємствам, приватникам, зводить їх з фірмами виробниками, допомагаючи укласти взаємовигідні угоди.

«Займаючись власним бізнесом, я зрозумів, що працювати на себе – набагато приємніше і вигідніше, ніж бути найманим працівником і продавати свої знання чи вміння якомусь роботодавцю», – сказав пан Віктор. Він закликав учасників заходу активніше брати долю у свої руки, ризикувати, але з розумом.

«Без ризику – немає бізнесу, – наголосив підприємець. – Однак, яке задоволення отримуєш, коли бачиш, як твої старання віддячуються сторицею».

Фахівці райцентру зайнятості поінформували присутніх про умови надання особам зі статусом безробітного одноразової виплати допомоги для зайняття підприємництвом. Було дано також рекомендації, як виробити в собі такі важливі для підприємця якості: наполегливість, гнучкість, прагнення до нового.

На Тернопільщині тимчасово призупинено експлуатацію родовища піску

Тернополянам варто замислитись щодо певних політичних сил?