Тернополянам варто замислитись щодо певних політичних сил?

Поділитися

Критика голосування УНП зумовлена падінням рейтингу БЮТ і “Свободи”

«ТИМОШЕНКО кричить про «зрадників, що голосували за вибори у 2012 році», оскільки хоче сидіти в парламенті, а не у в’язниці», – заявив заступник голови Української народної партії Володимир ШОВКОШИТНИЙ, відповідаючи на обливання брудом УНП з приводу голосування за зміни до Конституції. «Критика з боку БЮТ і “Свободи” зумовлена падінням рейтингу цих популістських політичних сил», – підкреслює він.

«ТИМОШЕНКО і АЗАРОВ – близнюки, які своїми діями довели Україну до економічної прірви», – наголошує ШОВКОШИТНИЙ. «І перша, і другий нищили національного виробника і стимулювали завезення непотребу в Україну. Саме БЮТ спільно з Партією регіонів просував законопроекти про державний статус російської мови, голосував у місцевих радах проти встановлення пам’ятників Мазепі, Петлюрі та за встановлення пам’ятника Катерині ІІ. Два роки тому вони були на межі створення коаліції, саме депутати від БЮТ найбільше поповнили провладну коаліцію», – нагадав він і підкреслив «УНП, яку з подачі ТИМОШЕНКО постійно звинувачують у співпраці з владою, не дала жодного свого члена для освячення антидержавних дій влади своєю присутністю у парламентській більшості». Представник УНП також стверджує, що «Україна щорічно втрачає 10 млрд. доларів з бюджету через газові контракти, підписані ТИМОШЕНКО».

Натомість ВО “Свобода”, за словами ШОВКОШИТНОГО, «свідомо чи несвідомо, але ефективно виконує роль криголама, який нищить єдність національно-патріотичних сил, оскільки дає підстави звинувачувати патріотів у ксенофобії та інших смертних гріхах». 

Політик також звернув увагу, що «кількість ефірів, які надає Шустер і телеканал Інтер ТЯГНИБОКУ є прямою вказівкою на те, на кого і за чиї гроші працює ця сила».

«Вибори сьогодні були б абсолютно на користь діючій владі, яка, поза всякими сумнівами, зібрала б 226 голосів, а разом із сателітами мала би всі 300», – стверджує ШОВКОШИТНИЙ. Він підсумовує: «Є велике питання, хто справжні патріоти України: ті, хто свідомо йшов на наперед програні національно-демократичними силами вибори, чи ті, хто дає шанс патріотам на перегрупування і можливість виборцям «наїстися» антиукраїнської влади».

Бізнесу без ризику немає

Лише 1 дитина з 10 закінчує загальноосвітню школу без проблем зі здоров’ям, – повідомив головний державний санітарний лікар Тернопільської області Степан Дністрян