Члени виконавчого комітету Тернопільської міської ради тікають від відповідальності

Поділитися

Сьогодні о 14 год. мало відбутися чергове засідання виконавчого комітету, на якому, серед іншого, мали розглянути зверення сина колишнього губернатора та депутата міської ради від Партії регіонів В.М.Цимбалюка щодо пристосування власних приміщень за адресою вул. Пирогова, 2а (питання №230 у порядку денному), а також подолати вето прокурора та привести рішення виконавчого комітету щодо організації конкурсу серед перевізників до вимог чинного законодавства (питання №№232,233,234 порядку денного).
Проте, як повідомили з міської ради, виконком так і не відбувся, у звязку з тим, що не було кворуму. підозрілим також виглядає призначення засідання на 14 годину, а не як завжди на 8:30.
Якщо Цимбалюк-молодший зі своїми приватними справами у 3-х поверховому особняку в центрі міста зможе почекати, то що очікувати тернополянам та перевізникам – ніхто не знає.
Ми спробуємо запропонувати власні версії:
1. Все це було сплановане наперед. прокуратура робить вигляд, що протестує, виконком направляє проміжну відповідь, що ми як тільки зберемся на засідання, то зразу розглянемо, і… засідання не відбувається. воно переноситься на наступний понеділок – 28 лютого, саме на той день, коли має відбутися новий конкурс на перевезення!!!
2. міська влада хоче пограти в котика-мишки з прокуратурою. ви, мовляв, собі пишіть, що хочете, а ми зробимо, як треба. чи буде на таке ставлення реакція прокуратури – покаже час. чекати залишилось до того самого понеділка. але чи такі ігри не поставлять під сумнів легітимність самого конкурсу?
3. якщо це не спланована акція членів виконавчого комітету, то значить, що монолітність влади під керівництвом С.Надала дала тріщину і заступники міського голови починають проявляти власний характер. нагадаємо, що і у Левківа і у Заставного йшли зі свої посад заступники посеред каденції, як буде зараз – ще невідомо.
А заручниками цієї гри знову можуть стати звичайні тернополяни, які просто не розуміють, чому вони зранку не можуть потрапити на роботу.

Найприбутковіший легальний бізнес в селах Тернопільщини – секс

На порозі вибору