На Тернопіллі вшановуватимуть Романа Шухевича

Поділитися

Голова обласної ради Олексій Кайда видав розпорядження «Про відзначення в області 61-ї річниці від дня героїчної загибелі Героя України, генерал-хорунжого, головнокомандувача Української повстанської армії, голови Секретаріату Української головної визвольної ради Романа Шухевича».

Згідно із розпорядженням, 2 березня  в актовій залі Чортківського обласного педагогічного училища ім.. Олександра Барвінського відбудеться урочиста академія пам’яті Героя України Романа Шухевича. На 5 березня запланований мітинг-реквієм пам’яті Героя України Романа   Шухевича  в с. Заболотівка Чортківського району за участю депутатів усіх рівнів, представників органів  місцевого самоврядування, політичних партій, громадських організацій, учнів та студентів Тернопільської області.

Районним, Тернопільській міській радам рекомендовано протягом березня 2011 року провести у населених пунктах області тематичні заходи, урочисті збори, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків Роману Шухевичу, Степану Бандері, могил та пам’ятників борцям за волю України.

Управлінням освіти і науки, культури обласної державної  адміністрації рекомендовано забезпечити проведення у навчальних закладах та закладах культури Тернопільщини історичних годин, книжкових виставок, зустрічей з вояками УПА, вечорів на вшанування пам’яті борців за волю України, повідомила “Про все” прес-служба облради.

У козівському районі розказали випускникам про роботу і перспективи

Сесії міської ради зриває МЕР !!!