Сесії міської ради зриває МЕР !!!

Поділитися

18 лютого 2011 року у Збаражі мала би відбутися чергова сесія міської ради. Вона навіть розпочала роботу, у залі прозвучав Гімн України, депутати прийняли за основу порядок денний. А коли внесли пропозицію розглянути першими земельні питання  збаражан –  міський голова, неначе оскаженів, він категорично не хотів розглядати першими питання по землі.  І  після довгої, звичної для нього, промови, про своє важке становище, міський голова просто нахабно, без узгодження із депутатами,  оголосив перерву на тиждень.  

Важливо сказати, що збаражани вже надто довго чекають на рішення міської ради, стосовно своєї земельки. Двіччі їх вирішення блокувалося начальником відділу містобудування та земельних відносин Мартиненко О.М., яка свідомо не   надавала на розгляд сесії документів. А на цей раз, сам голова відзначився, знехтувавши проблемами своїх виборців. А не так давно (перед виборами) говорив, що «найбільше багатство Збаража — це його люди».Чи ж проголосували б зараз Збаражани за п.Бочарова?  Мабудь вже ні !

Не до вподоби міському голові були і пропозиції відчитатися по підготовці до 800 — ліття Збаража. Бо ж і відчитуватись (йому особисто) немає  про що. Часу до святкування все менше і менше, а «господар міста» бюджету не підписує.  Та чи ж це господар ?

Корону з його голови депутати вже зняли, висловивши  йому недовіру, та щоразу доводячи, що працювати в супереч законам не збираються і йому не дозволять.

 Голова фракції ВО «Батьківщина»

у Збаразькій міській раді  В.Домбик

На Тернопіллі вшановуватимуть Романа Шухевича

Нардеп Ярослав Джоджик знає, що правоохоронці затримують лише 1 відсоток суддів-хабарників