Поки Хоптян, Надал і Кайда розказують про розбудову тернопільського аеропорту, у Криму відкривають шість нових авіарейсів

Поділитися

Про це повідомив перший заступник міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв. Цього року  запускається шість авіарейсів з такими країнами, як Білорусь  (Мінськ), Франкфурт-на-Майні, а також чартерне  авіасполучення Токіо – Київ – Сімферополь, додав Олександр  Лієв, уточнивши, що перші чартерні рейси з Токіо очікуються у вересні.

Як відомо, на тернопільському летовищі здійснювався один авімаршрут “Тернопіль-Київ”. Існував він не довго. “Притягнув” його екс-губернатор Ярослав Сухий. Коли він повернувся до Верховної Ради, то й авіарейс зняли через не рентабельність. Під час першого польоту, голова облради Кайда та тоді ще просто депутат облради Сергій Надал “піарились” і на фоні літака, і в літаку. Як жартували журналісти, високопосадовці оформили собі відрядження, “напхнули” в салон чинуш дрібнішого рангу і так здійснили політ з “відеокамерами”. Після того польоту, бажаючих скористатись авіарейсом, знайшлось лише 4 осіб.

У Тернополі за повістки від Януковича затримали активістів Громадського руху «За Україну!»

Розпач, лють та розчарування – це ті емоції, які виливаються в записках тернополян на адресу Януковича та «привладної банди»