Розпач, лють та розчарування – це ті емоції, які виливаються в записках тернополян на адресу Януковича та «привладної банди»

Поділитися

Протягом першого дня акції «Скажіть Януковичу, ЩО ви ПРО НЬОГО думаєте», 24 лютого понад півсотні тернополян та гостей міста залишили свої запитання та відгуки про роботу Президента і його команди за рік.

В своїх відгуках люди зізнаються, що під час Президентських виборів «спокусився на 200 гривень», запропонованих за голос на користь Януковича і сьогодні щиро жаліють, що так вчинили. Чимало людей задають однотипне запитання Януковичу: «…чому ви обіцяли, що жити стане краще, а стає все гірше? Чому ціни на продукти, тарифи, газ зростають як на дріжджах так само швидко як доходи та блага бандитів, що при владі?», повідомила “Про все” прес-служба тернопільської “Батьківщини”

Від Януковича та мера Тернополя військові просять обіцяного житла,  підприємці запитують, коли настануть обіцяні податкові канікули і як їм вижити за новим Податковим кодексом, люди цікавляться чому споживчий кошик «високих чиновників» 8000 грн., а пересічних українців, робітників – 80 гривень., звинувачують владу у зростанні корупції та хабарництва, пенсіонери у своїх коментарях проклинають діючу владу за знищення демократії, мови, з історії та закликають всіх українців: «Рятуймо Україну заради наших внуків!».

Збігаються думки людей і в наступних відгуках: «Курс Януковича спрямований назад у СРСР, «завдяки» Януковичу відбувається ще більший розкол України, гноблення української мови». «Ганьба такому президенту!П. Янукович – це ганьба для України!»

Варто зазначити, що організатори акції не наполягали на тому, щоб люди вказували свої особисті дані, але багато тернополян рішуче писали свої прізвища та навіть домашні адреси, демонструючи, що вони не бояться говорити правду про владу та її злочинну, антиукраїнську діяльність.

Всі коментарі, запитання та відгуки, записані тернополянами, будуть оприлюднені після останнього дня акції на нашому сайті www.batkivshchyna.te.ua та передані голові Тернопільської обласної державної адміністрації.

Протягом другого дня акції, приуроченої Тернопільською міською організацією «ВО «Батьківщина» до роковин Януковича та його команди, близько 70 тернополян та жителів області залишили свою письмову оцінку діям влади та Президента.

Окрім нарікань та звинувачень в своїх записках громадяни висловлюють і слова «вдячності» Януковичу, цитати: «Безмежно «вдячна» за жебрацьку пенсію, за злидні, за захмарні ціни, які щоденно ростуть», «Щиро «вдячний» Проффесору Віктору Фйодоровичу за свободу слова для україножерів табачникових та холуїв московських…», «Вдячна за «мудру» політику спрямовану на нищення простого люду та процвітання олігархів в Україні…».

Також передавали щирі побажання Президенту: «Щоб ви прожили на 800 грн. пенсії», «…попробуйте прожити на наші мізерні зарплати…», «Якщо хочете, щоб люди, хоч трошки вас поважали, – «відійдіть» від Поста Президента України і люди вас оцінять ліпше ніж тоді, коли ви роздавали їм по 100 гривень».

А ще, чи не кожен тернополянин у своїй записці Януковичу обіцяли: «Розігнати владу!», «Хочете Єгипту…?Народ повстане!», «Час диктаторських режимів у цьому році поклали більше 10-ти країн Африки та Азії, не за горами і ваша черга…», «Треба цю владу негайно поміняти і знищити!», «Терпінню моєму приходить кінець!»

Поки Хоптян, Надал і Кайда розказують про розбудову тернопільського аеропорту, у Криму відкривають шість нових авіарейсів

Пів сотні жителів Зборівського району отримали безкоштовні юридичні консультації