Тернопільські туристи можуть отримати рекомендації на єдиній інтернет-сторінці

Поділитися

«Київстар»: рекомендації для мандрівників на єдиній інтернет-сторінці

Відтепер клієнти «Київстар», затяті мандрівники, можуть ознайомитися з найбільш корисними послугами для комфортного спілкування в роумінгу у спеціальному розділі сайту телекомоператора «Додаткові послуги, корисні у роумінгу».

Клієнти «Київстар», збираючись у закордонну поїздку, можуть отримати всю необхідну інформацію у три кліки в одному з розділів корпоративного сайту «Додаткові послуги, корисні у роумінгу»  (http://kyivstar.ua/roaming/services/added_services):

«Зворотній зв’язок» – це можливість телефонувати за спеціальними низькими тарифами.

«Київстар довідка в роумінгу» – це консультація експерта call-центру за пільговою ціною.

«Передзвони мені в роумінгу» – цей сервіс дозволяє приймати вхідні дзвінки безкоштовно від будь-якого абонента «Київстар» незалежно від місця перебування.

«Поповни мій рахунок» – це можливість проінформувати своїх родичів, близьких друзів або знайомих про необхідність поповнення свого рахунку в роумінгу.

«Довірена особа» – послуга дозволяє перевіряти стан свого рахунку рідним, близьким чи друзям, а також своєчасно поповнювати його у разі потреби.

«Поповнення іншого рахунку зі свого мобільного» – це можливість поповнення вашого рахунку будь-яким абонентом «Київстар», навіть коли ви закордоном.

«Переадресація на відстані» – це віддалене встановлення переадресації на своєму номері, послуга дозволить не пропустити жодного дзвінка, навіть якщо телефон не поряд.

«Запасна SIM-карта» – запасна SIM-карта стане у нагоді в разі втрати чи пошкодження основної SIM-карти, її можна активувати під час перебування в роумінгу.

Корисні поради виїжджаючим за кордон:

  • Тарифікація в роумінгу може відбуватися з затримкою через обставини, які не залежать від «Київстар». Тому, якщо після закінчення дзвінка або сесії GPRS ви перевірили рахунок і виявили, що він не змінився, зачекайте кілька годин і повторіть перевірку.
  • Перед поїздкою за кордон варто перечитати інструкцію до телефону та переконатися, що всі автоматичні функції відключені (відправка/прийом MMS, відкриття сесій GPRS, автоматична відповідь SMS на скинутий дзвінок тощо).
  • У роумінгу радимо встановити телефон на автоматичний вибір мережі – так він знайде мережу з кращими показниками сигналу.
  • Користування 3G у роумінгу коштує стільки ж, скільки і GPRS.

«Київстар» потурбувався, щоб його клієнти отримували задоволення від спілкування, навіть перебуваючи далеко від дому.

Українська народна партія в кожному регіоні має цікаві справи

С празнічком вас … знову…