Тернопільський нардеп Ярослав Джоджик має щось проти євреїв

Поділитися


«Якщо українська влада, при проведені тендерів щодо будівництва об’єктів до Євро-2012, буде надавати пріоритети іноземним компаніям, Україна й надалі буде фінансово підживлювати економіки інших держав, сама залишаючись в глибокій економічній кризі», − переконаний народний депутат, заступник голови Української народної партії Ярослав ДЖОДЖИК.

Так політик прокоментував заяву прем’єра Туреччини Реджеп Таїп ЕРДОГАНА на, що турецькі будівельні компанії зацікавлені в участі у підготовці та будівництві об’єктів до Євро-2012. На його думку, «вивести Україну з кризи можуть лише українці, а не турки, італійці чи македонці».

ДЖОДЖИК нагадав, що «ще на початку економічної кризи, в кінці 2008 року народні депутати з УНП зареєстрували у парламенті законопроект “Про державні закупівлі в умовах фінансової кризи”, який мав запровадити тимчасові заходи захисту вітчизняного виробника при закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти в умовах фінансової кризи та з необхідністю підвищення ефективності використання державних коштів».

«Цей законопроект отримав неформальну назву – «Купуй українське», а його ухвалення призвело б до покращення торгівельного балансу України та підвищення ефективності використання бюджетних коштів», − підкреслив народний депутат. «Однак, як уряд ТИМОШЕНКО, так і уряд АЗАРОВА продовжує проводить антиукраїнську економічну політику, розраховану на знищення, а не на підтримку вітчизняного бізнесу», − констатував ДЖОДЖИК.

Він також додав, що „вже декілька років українські дороги, а це мільярдні проекти, будуть здебільшого іноземні, турецькі, болгарські, італійські та македонські, фірми, в той час як щороку банкрутують тисячі українських будівельних компаній».

«Вивести Україну з кризи можуть лише українці»

«Тому, УНП пропонує виконавчій владі, замість повністю віддавати державні кошти іноземним будівельним компаніям, створити конкурентоспроможні національні автошляхові та будівельні компанії, які будуть оснащені сучасним обладнанням, що будуть заробляти за рахунок нових технологій, а не крадіжок», − підсумував народний депутат, додавши, що «сьогодні, наприклад, розкрадаються дві з трьох «дорожніх» гривень». Він переконаний, що «коли ж, українські дороги та інші об’єкти до Євро-2012 будуть будувати українські компанії, десятки тисяч українців отримають стабільну роботу та нарешті оживе будівельна індустрія та її суміжні галузі».

Послідовники Wikileaks з’явилися в Тернополі

У Збаражі патріоти наводять порядок всупереч волі мера-регіонала