Тернополяни можуть виробляти закордонний паспорт через Інтернет

Поділитися

Міністерство внутрішніх справ відкрило спеціальну сторінку в інтернеті для збору заявок на видачу закордонних паспортів, пише Сегодня.

На даний момент система працює в тестовому режимі. Для того, щоб залишити заявку, громадянину України потрібно зайти на сайт центру видачі паспортів (http://passport-ua.org/) та перейти за посиланням «Запис у чергу онлайн». Після реєстрації в системі вам буде запропоновано власноруч обрати зручний час для зустрічі з інспектором, щоб уникнути стояння в черзі. Для подачі попередньої заявки на прийом необхідно також ввести персональні дані. В разі підтвердження заявки, вас буде запрошено на прийом до Міжрегіонального центру видачі паспортних документів у Києві для оформлення необхідних даних.

Для ідентифікації користувачів системи використовується індивідуальний номер, який кожен отримує на свій e-mail у випадку підтвердження заявки. З цим номером можна подавати документи на час, який ви встановили.

В тестовому режимі система обробляє лише до 10 заявок на день. Окрім того, не всім жителям України буде зручно оформлювати закордонний паспорт лише в киїівському центрі. Як зазначили в МВС, у разі збільшення попиту на послугу, її можливості буде розширено.

Педагоги Львівщини не мовчать щодо зневажливо висловлювання про творчість Ліни Костенко. А тернопільська “братія” поки мовчить

Молоко на Тернопільщині сумнівної якості?