Увагу до вірусу гепатиту привернуть дитячим малюнком

Поділитися

В рамках проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит»» творчого молодіжного об`єднання «Нівроку» 20 лютого стартував конкурс дитячої та юнацької творчості «Зупинимо гепатит С» співорганізатором, якого виступає міське управління культури та мистецтв.

Метою конкурсу є привернення уваги до проблем захворюваності гепатитом С та формуванні у свідомості наймолодших споживачів суспільства уявлення про небезпеку даного вірусу. Конкурс має декілька напрямків: графіка, живопис, декоративно-вжиткове мистецтво, комп`ютерна графіка. До участі приймаються тільки індивідуальні роботи надіслані в управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради до 1 квітня 2011 року. Роботи учасників оцінюватимуться у таких вікових категоріях: молодша (11-13 років); середня (14-17 років); старша (18-21 років). Повний перелік складу журі, яке матиме за честь оцінювати конкурсні роботи можна знайти на http://faqhepatitis.blogspot.com/ . Всі роботи, які прийматимуть участь у конкурсі будуть в майбутньому використані у проведені інших соціальних проектів. З 01 по 20 квітня 2011 р. журі визначає переможців конкурсу. Після підведення підсумків конкурсу буде організована виставкова експозиція робіт переможців та відбудеться нагородження учасників подарунками.

«Повістку від Януковича» міг отримати сьогодні кожен тернополянин, який не згоден «з реформами, з надто дорогими комунальними послугами, зі збільшенням податків, з тим, що Степан Бандера не герой України, а українська мова – не єдина державна»

Після страйку автоперевізників у Тернополі “заштопоряться” поїзди?