«Повістку від Януковича» міг отримати сьогодні кожен тернополянин, який не згоден «з реформами, з надто дорогими комунальними послугами, зі збільшенням податків, з тим, що Степан Бандера не герой України, а українська мова – не єдина державна»

Поділитися

Такими «повістками» Тернопільська обласна організація Української народної партії спільно з іншими патріотичними організаціями відзначила сьогодні першу річницю правління Президента України.

Роздаючи листівки – «повістки», УНП продемонструвала протест проти політичних дій теперішнього президента та його команди. «За рік президентства Януковича українці не побачили ефективного управління країною, швидше, відбулася узурпація влади по всій вертикалі.  Анонсовані системні реформи в пенсійній, гуманітарній, бюджетній сфері нагадують експерименти над українських народом. А найгірше, що кожен з нас є незахищений законом, а, отже, за незгоду з діями цієї влади можна отримати… повістку», – констатувала голова управи Тернопільської обласної організації Української народної партії Лариса РИМАР.

Пів сотні жителів Зборівського району отримали безкоштовні юридичні консультації

Увагу до вірусу гепатиту привернуть дитячим малюнком