Автомобільний марш протесту «Рушай брате, час вставати!». Зі Львова та Луганська. Тернопіль підтримає?

Поділитися

В понеділок, 21 березня об 11:00, відбудеться брифінг щодо початку всеукраїнської акції підприємців «Автомобільний марш протесту», за адресою вул. Пасічна, 91 (біля гуртожитків медичного університету). Саме там відбудеться збір автомобілістів і звідтіля стартує автоколона до Києва. На брифінгу буде оголошено маршрут поїздки, озвучено її ідею та вимоги учасників, надано розклад, коли і у якому місті відбудеться стоянка-акція.

21 березня зі Львова та Луганська стартує всеукраїнська акція-автопробіг «Автомобільний марш протесту Україною». Об 11:00 львівська колона з легкових та вантажних автомобілів сформується на вулиці Пасічній, звідки о 12:00 вирушить до Києва. 25 березня всі учасники автопробігу зустрінуться у Києві на Європейській площі, де відбудеться спільний мітинг-протест під гаслом: «Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!».

У містах руху колон передбачено проведення мітингів, зустрічей-обговорень, донесення до громадськості та ЗМІ вимог. Автопробігом учасники закликають українців до дій: захисти Конституцію, захисти закон, зупини репресії, захисти підприємництво, вимагай чесних правил для усіх!

Учасники акції закликають до взаємної підтримки усі верстви населення України: пенсіонерів та студентів, вчителів та лікарів, підприємців та робітників.

Ініціаторами заходу є: Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу, Конфедерація вільних профспілок, Громадянський рух «Відсіч», Асоціація українських банків, Спілка офіцерів України, Всеукраїнське об’єднання ветеранів, Асамблея правозахисних громадських організацій України.

Контакти: 063-278-76-45

Землетрус у Тернополі: правда про неймовірне

Перукарня не лікарня – боляче не буде