Чому на Тернопільщині найменше розлучаються? (опитування)

Поділитися

Протягом 2010 року в Україні було зареєстровано рекордно низьку кількість розлучень. Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, загалом розірвання шлюбу торік зареєструвало 126 тисяч пар, що майже на 14% менше, ніж у 2009 році, та майже на 25% менше, ніж у 2008 році.

При цьому, за словами Міністра юстиції, показники 2010 року продовжили багаторічну тенденцію щодо поступового зменшення кількості розірваних шлюбів у країні.

Разом з тим, кількість шлюбів серед українців традиційно перевищує кількість розлучень у 2-4 рази. Зокрема, протягом 2010 року в Україні було зареєстровано понад 300 тисяч шлюбів, що в середньому перевищило кількість зареєстрованих розлучень майже у 2,5 рази.

Найкраще співвідношення кількості укладених до кількості розірваних шлюбів було традиційно зафіксовано в Закарпатській області. Так, у 2010 році на кожне розлучення в регіоні припадало чотири шлюби.

У 2010 році високе співвідношення кількості укладених шлюбів до кількості розірваних було також зафіксоване у Рівненській, Волинській та Львівській областях, де на кожні 3,5 шлюби припадало одне розлучення, у Тернопільській та Івано-Франківській областях – на кожні 3 шлюби одне розлучення, у Чернівецькій області та м. Києві – на кожні 2,7 шлюби одне розлучення, в Одеській області – 2,5 шлюби на одне розлучення.

У решті регіонів одне розлучення у 2010 році припадало в середньому на кожні 2 шлюби, повідомила “Про все” прес-служба Міністерства юстиції України

[poll id=”10″]

Відбувся літературний конкурс «Збагни її безмежжя духу»

Про патріарха Йосифа Сліпого — для школярів і студентів