Голова обласної ради Олексій Кайда відзначив кращого футболіста міжнародного футбольного фестивалю “VІІІ Trofeo carnevale di Gallipoli», гравця тернопільської команди «Соколята» Василя Мад’яра

Поділитися

Правління ТМГО ФК «Соколята» висловили подяку очільнику обласної ради за допомогу та сприяння у підготовці до змагань та й, власне, забезпечення  можливості взяти участь у такому представницькому футбольному заході. А рівень команд-учасниць говорить сам про себе. У футбольній борні змагались: «Мілан», «Інтер», «Ювентус» (Італія), «Зеніт» (Росія), «Тоттенхем» (Англія) тощо. Попри те, що рівень футбольних клубів, представлених на юнацькому футбольному фестивалі, був надзвичайно високий кращим гравцем визнано нашого футболіста  команди «Соколята» Василя Ма’дяра.

Олексій Кайда подякував юнакові за спортивні досягнення, силу волі, прагнення до перемоги та вручив відзнаку та подарунки. Натомість Василь Мад’яр розповів, як важко було змагатись із такими серйозними суперниками та поділився своїми мріями на майбутнє – стати професійним футболістом.

Тренер команди «Соколята» Ігор Матвійків поінформував очільника обласної ради про перспективи команди та труднощі, які щоразу їм доводиться долати молодим спортсменам. Йшлося і про відсутність власного стадіону для тренувань, і брак коштів. «Ми маємо опікуватися своїми спортсменами – це гордість нації, – а надто юними, адже це здорове майбутнє нашого народу, – наголосив Олексій Кайда та запевнив, що і в подальшому сприятиме забезпеченню умов професійного зростання талановитої футбольної команди «Соколята».

У Тернополі піарять професію військового артилериста

Вся правда про тернопільський біатлон