Як п’ятьох підприємців із села Суходіл Гусятинського району вчили “працювати”

Поділитися

У сільській раді с. Суходіл Гусятинського району відбувся виїзний семінар для роботодавців, які здійснюють діяльність на території, що належить до Суходільської сільради. Захід організували спеціалісти районного центру зайнятості.

Учасники семінару: голова ПАП «Галиняк» Мирослав Галиняк, голова ПАП «Світозар» Світлана Галиняк, приватні підприємці Микола Стойко, Віталій Петелецький, Анастасія Батіг, Василь Клим’юк ознайомились з послугами служби зайнятості роботодавцям, зокрема, з порядком надання дотацій роботодавцям на створення додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних; організацією оплачуваних громадських робіт як за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, так і за рахунок коштів підприємств; порядком укладення та реєстрації трудових договорів між приватними підприємцями-фізичними особами та найманими працівниками.

Присутні мали добру нагоду обговорити шляхи співпраці зі службою зайнятості, поділитися досвідом роботи, отримати консультації фахівців РЦЗ.

У Монастириську вся надія на безробітних?

Після Дня відкритих дверей у Підволочиську зникне безробіття?