У Монастириську вся надія на безробітних?

Поділитися

У Монастириському районному центрі зайнятості відбувся День роботодавця за участю заступника начальника управління економіки райдержадміністрації Сергія Хробака, представників місцевих підприємств, організацій та установ, приватних підприємців.

Відкрила захід директор центру зайнятості Надія Андрусів, яка дала характеристику ринку праці району, розповіла про співпрацю роботодавців та служби зайнятості, наголосила на важливості легальної зайнятості. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями РЦЗ Оксана Андрусів детально ознайомила присутніх із послугами служби зайнятості роботодавцям, зокрема, зупинилась на організації оплачуваних громадських робіт, наданні дотацій роботодавцям на створення додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних

Учасники заходу також дізналися про можливості центру зайнятості щодо укомплектування вакансій, здійснення на замовлення роботодавців підбору кадрів із використанням психодіагностичних методик та професійного навчання як у навчальних закладах, так і в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України.

Під час заходу роботодавці мали можливість обмінятися досвідом своєї співпраці з центром зайнятості, обговорити шляхи подальшої спільної діяльності, отримати консультації фахівців.

Голова Горожанської сільської ради Василь Доскоч та головний бухгалтер Завадівської сільської ради Ярослава Цяпа висловили подяку службі за організацію оплачуваних громадських робіт з відновлення внутрішньогосподарських каналів та споруд на меліоративних системах, розташованих на територіях цих сільських рад.

Як вибрати фах?

Як п’ятьох підприємців із села Суходіл Гусятинського району вчили “працювати”