Як тернопільським політикам зробити ефективний старт кампанії на мажоритарному окрузі?

Поділитися

Перший з циклу семінарів-практикумів для учасників майбутніх виборів до парламенту по мажоритарних округах. «Ефективний старт кампанії на мажоритарному окрузі» – практичні рішення, можливість розрахувати оптимальний термін початку і вартість кампанії, провести аудит округу. Семінар орієнтований на кандидатів, голів штабів, політтехнологів, які мають певний рівень підготовки. Семінар розроблено під потреби учасників виборів 2012 – рішення, та технології, актуальні в теперішніх умовах.
Після проходження курсу учасники зможуть самостійно працювати на окрузі – отримуючи коригування на наступних заходах проекту.
Кожен семінар складається з 5 блоків, присвячених різним аспектам кампанії. Ведучі – фахівці реалізовують виборчі проекти по округах у різних регіонах України, а також мають досвід результативних кампаній на округах у 2002 році.

Організатори семінарів – проект MESTNYE.com – єдиний український освітній проект з підготовки менеджерів виборчих кампаній та Асоціація політконсультантів Україні. У рамках проекту учасники виборів можуть отримати консультації та практичну допомогу.
Вартість участі в кожному з семінарів 1500 грн, при реєстрації на всі три семінари з циклу вартість участі у всьому циклі 3600 грн. Більш детальна інформація про семінар, зміст та ведучих на сайті проекту www.mestnye.com або за телефонами (044) 592-62-06 (044) 5926206, (067) 4479348, електронною поштою info@mestnye.com

Київ, 9 квітня

www.mestnye.com

У Почаєві увірували в “термінал”, а не Лавру?

Порно-бізнес по-тернопільськи