Нарешті журналісти спитали за які кошти літає Юлія Тимошенко

Поділитися

Чартерний переліт Юлії Тимошенко до Брюсселю оплачений партією “Батьківщина”. Про це повідомила прес-служба партії у відповідь на запити журналістів.

“Рішення скористатися чартерним рейсом вмотивоване тим, що графік Юлії Тимошенко нині є абсолютно залежним від погоди в Генеральній прокуратурі”, – сказано в повідомленні, пише УП

“Відтак, очевидною була потреба мати люфт часу для вильоту, забезпечити який прив’язкою до звичайного рейсу було би неможливим”, – пояснює прес-служба “Батьківщини”.

Як відомо, сама Тимошенко, вилітаючи до Брюсселю у середу, не відповіла на запитання, скільки коштує і яким чином оплачується її переліт, а порадила звернутися до керівника своєї служби Михайла Лівінського.

Як відомо, Юлія Тимошенко доволі часто користується чартерними авіаперевезеннями. Зокрема, до Тернополя останні поїздки були здійснені виключно літаком.

Шкляру – народну премію!

Василь Деревляний розповів про життя на Тернопільщині: ціна на хліб зросла на 52%, макаронні вироби – 58%, гречку – 160%, рис – 145%, молоко – 76%, сметану – 121%, картоплю – 227%, капусту – 96%, цукор – 152%!!!