«Облдержродючість» не дбає про іншу родючість

Поділитися

На виконання плану контрольно-ревізійної роботи  на І квартал 2011  року працівниками КРУ в області проведено  ревізію фінансово – господарської діяльності Тернопільського обласного державного проектно-технологічного центру охорони родючості ґрунтів і якості продукції  „Облдержродючість”  за  період з 01.01.2008р. по 01.01.2011р., якою встановлено фінансових порушень на загальну суму 38,8 тис. грн.

Внаслідок недотримання посадовими особами центру вимог діючого законодавства з оплати праці, працівникам установи недонараховано заробітної плати – 18,8 тис. грн. та зайво виплачено – 10,9 тис.грн. В результаті цього, до державних цільових фондів зайво перераховано внесків на 3,8 тис.грн.

Порушення щодо недорахування та зайвої виплати заробітної плати усунуті в ході ревізії.

Крім цього, ревізією встановлено, що, ігноруючи вимоги законодавства щодо виконання кошторису установи, Центром перераховано на утримання вищестоящої організації  «Центрдержродючість» 4 тис. грн.

За допущені фінансові порушення на одну посадову особу об’єкта контролю складено протокол про адміністративне правопорушення.

До установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру області, повідомила “Про все”  прес служба КРУ в Тернопільській області.

У Почаєві допустили порушення

Благодійний аукціон-концерт у рамках проекту “Шлях дітей”