У Почаєві допустили порушення

Поділитися

Контрольно – ревізійний відділ  в Кременецькому районі провів ревізію Почаївського обласного психоневрологічного будинку-інтернату, якою встановлено порушень на загальну суму 137,3 тис.грн.

Через недотримання законодавства з оплати праці допущено порушень при її нарахуванні та виплаті на суму 45,3 тис.грн. Зокрема, недораховано заробітної плати працівникам за час перебування їх у відрядженнях,  зайво виплачено  – за час перебування на лікарняних, компенсацію за невикористані основні та додаткові відпустки, працівникам кухонь за роботу в шкідливих та важких умовах.

Допущені порушення з оплати праці призвели до зайвого перерахування до державних цільових фондів 9,4 тис.грн.

Незаконні витрати бюджетних коштів при виконанні ремонтно-будівельних робіт склали понад 1 тис.грн.

Порушень з товарно-матеріальними цінностями та основними засобами виявлено на загальну суму 81,2 тис.грн.: інвентаризацією виявлено недостачу та понаднормове списання цінностей на суму 0,5 тис.грн., непроведення переоцінки  вартості  основних засобів призвело до заниження їх вартості в обліку  на 80,7тис.грн.

За допущені порушення трьох посадових осіб оштрафовано на 544 грн. До установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Інформацію про результати ревізії надіслано до прокуратури Кременецького району, повідомили “Про все” у   прес-служба Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області.

LOMOFEST Express у Тернополі

«Облдержродючість» не дбає про іншу родючість