Після Пасхи на Тернопільщину завітає Ліна Костенко

Поділитися

22 лютого “Про все” писала проте, що педагоги Львівщини не мовчать щодо зневажливо висловлювання про творчість Ліни Костенко. А тернопільська “братія” поки мовчить

За цей час ніхто зі знакових людей Тернопільщини  не спромігся на більш-менш адекватну рецензію її останнього твору “«Записки українського самашедшого». Твір неоднозначний, але ж хіба наша чванькувата провінційна інтелігенція  дозволить собі виставитись у непривабливому світлі. Краще зад владі полизати. Як під час презентації бездарної книги Сергія Надала.

І коли “Про все” першою зі своїх сторінок звернулась до читачів, що наша інтелігенція  і так звані патріотичні партії навіть не можуть організуватись, щоб запросити генія сучасності до Тернополя, то рухівці першими “зачухались”. Підхопила “Українська справа”. А далі вже було справою престижу голови облради.

Отож,

На запрошення голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди після Великодніх свят до нашого краю завітає Ліна Костенко

Ліна Василівна підтвердила свій довгоочікуваний тернополянами візит, адже велика поетеса спілкувалася зі своїми тернопільськими шанувальниками майже двадцять років тому – 26 вересня далекого 1992 року, а до того побувала на Тернопільщині у лютому 1961.

Залишається тепер єдине: аби наші партійці з інтелігенцією довели справу до кінця.

Перший весняний сплав Дністром

Фермер «попросив» у тернополянина 40 тисяч гривень за ставок