Подвійні стандарти тернопільських “свободівців”

Поділитися

Сьогодні Тернопіль – у п’ятірці в рейтингу розвитку міст України, укладеного виданням “Коментарі”. Також Тернопіль входить у трійку міст з найнижчим рівнем злочинності і займає шосте місце серед міст з найвищими темпами житлового будівництва і найнижчим рівнем заборгованості по зарплаті, повідомляє прес-служба Тернопільської міської організації ВО “Свобода”.Проте, ще тиждень тому, звітуючи перед журналістами про 100 днів своєї бездіяльності, перепрошую, “діяльності”, міський голова Тернополя Сергій Надал звинуватив у всіх бідах свого попередника  Романа Заставного. Дійшло до кумедного – звіт про досягнення за 100 днів роботи перетворився у “плач Надала”, який колишній мер поганий. Про свою роботу Надал майже не говорив. Чи то забув, чи просто не вміє говорити. Коли ж одне з провідних ЗМІ України оголосило про “досягнення” Тернополя, “команда “Свободи” тут же подала інформацію про великі успіхи Надала. Насправді ж, робота Надала за 100 днів виглядала так:  мер породжував якусь ідею чи ініціативу, доручав її зробити і за певний час звинувачував, що вона не зроблена. Все.  І ніяких премудростей.

У столиці Надала “подали” ого-го-го яким крутим господарником 🙂

“Ще зовсім недавно Тернопіль очолила нова команда. Вона прийшла – взяла на себе проблеми, які залишила по собі попередня влада, і злагоджено підійшла до їх вирішення. І як результат – Тернопіль – у п’ятірці лідерів з 45-ти міст України.

Чимало вагомих проблем тернополян уже позаду. Зокрема, вдалося суттєво покращити освітлення вулиць Тернополя. При цьому міська рада здійснила економію бюджетних коштів завдяки використанню енергоощадних ламп. Для бюджету міста ця економія складає близько 100 тис. грн. на рік. Відмовилися від практики попередників – часткового вимикання світла у нічний час. Здійснюється громадський контроль за діяльністю ЖЕКів – якістю та своєчасністю їх роботи. Вже передбачено фінансування побудови сучасного сміттєпереробного заводу. Тому Тернопіль не потопатиме більше у смітті.

– І це лише початок, – запевняє міський голова Тернополя Сергій Надал. – За сто днів неможливо вирішити усі нагальні проблеми, які є в місті. Однак зробити вже вдалося чимало. І сьогодні Тернопіль – вже у п’ятірці в рейтингу розвитку міст України, укладеного виданням “Коментарі”. Це не може не тішити. Ми зробимо все, щоб рейтинг нашого міста надалі лише зростав.

Завдяки хорошій демографічній та екологічній ситуації Тернопіль виявився першим із західноукраїнських обласних центрів. Також він входить у трійку міст з найнижчим рівнем злочинності і займає шосте місце серед міст з найвищими темпами житлового будівництва і найнижчим рівнем заборгованості по зарплаті.

До речі, десяте місце у рейтингу посів Івано-Франківськ. Львову дісталося 12 місце. 17 і 20 місця відповідно посіли Рівне та Ужгород, 21 – Луцьк. Всього у рейтингу – 45 міст України. Перший у рейтингу Київ”

Іван Ладан

Партія Балоги на Тернопільщині компрометує міністра?

Губернатор Тернопільщини випрошував гроші у Тигіпка